top of page

Sneeuwschoenen en stokken zijn bij ons te huur.

De natuur is in alle jaargetijden mooi in de Ragunda vallei. Daarom genieten wij zelf graag van alle seizoenen. Wij gaan er in de winter op uit met de sneeuwschoenen. Wij nemen drinken en eten mee en gaan op pad. Soms gaan we vanaf Hammarstrands camping of we rijden eerst een klein stukje met de auto bijvoorbeeld boven op de top van de ski piste daar zijn diverse routes ( loop altijd naast de langlauf baan niet er op) of we gaan naar Högforsen of de oude hangbrug deze is wel mijn favoriet ik zorg dan ook dat we worstjes en broodjes bij ons hebben om stil te genieten van alles om ons heen en als je stil bent zie je nog dieren.

Sneeuwschoen wandeling met gids 1

 

Een sportieve winterbelevenis naar een historische locatie. Onze gids gidst een wandeling met sneeuwschoenen door een oud pad met hoge besneeuwde bomen en naar een bijzondere plaats van bestemming. Tijdens deze tocht geniet je van het winterlandschap.

Op de bijzondere eindbestemming is het daarna gezellig vertoeven in een boomstammen schuilhut met koffie van het vuur en een wildernis lunch als optie. Onze gids vertelt graag over de rivier de Indalsälven en het typerende landschap met haar natuur en wilde dieren. Duur 4 uur.

Sneeuwschoenwandeling met gids 2.

U gaat samen met onze gids de berg op en door de diepe sneeuw naar de top van de berg. Boven op de berg staat een hut waar jullie uitrusten en een heerlijke soep eten en genieten van het waanzinnige uitzicht. Na de heerlijke soep en de accu is weer opgeladen dan keren jullie weer terug naar de auto's. Duur 3 uur. 

Kijk voor prijzen op onze prijslijst.

5
3
2
4
5
1
8
1
3
12
36
moose stugun
11
10
9
5
4
37
26168824_1645272762202192_8088746933349833210_n
2
sneeuw 1
bottom of page