top of page

Nordic Spa 

Nordic Spa Hot Tub.

Op Hammarstrands camping aan de mooie rivier de Indalsälven vindt u onze Nordic  Spa. De Hot Tub is een plek waar u alleen of samen met vrienden kunt genieten van de rust en de ruimte met een mooi uitzicht vanuit de Hot Tub over de rivier de Indalsälven.  Hier kunt u ontspannen en genieten. Ervaar een mooie zomeravond en in de koude wintermaanden maakt u onder de sterren hemel kans op het Noorderlicht. De kosten voor de Hot Tub zijn € 80,00 per 4 personen elke extra persoon € 10,00-  Max 2 uur.

Nordic Spa Sauna.

Geniet op Hammarstrands camping van een heerlijke aroma sauna, ontspan uw lichaam maar ook uw geest. U kunt alleen relaxen in onze sauna of samen met familie en of vrienden. Maak u los van de stress van de dag en kom genieten. De huur van de sauna is €  70,00  per 4 personen en elke persoon meer €  10,00  Max 2 uur.

Nordic Spa Gril Hut.

Kom op  Hammarstrands camping genieten van onze Gril hut. Onze gril hut is lekker ruim tot 20 personen in het midden een gezellig vuur waarop u kunt grillen. De grill hut is gezellig ingericht en u zit op zachte kussens. Huur van de grill hut is per 8 personen € 80,00  elke persoon meer € 10,00.  Max 3 uur.

Nordic Spa arrangement.

  • Hot Tub

  • Aroma sauna

  • Grill hut

8 personen € 300,00 elke persoon meer € 10,00 totaal max 5 uur.

Nordic Spa arrangement met diner en frisdrank.

  • Hot Tub

  • Aroma sauna

  • Grill hut

  • Incl. 3 drankjes P.P. en een diner bereid in de gril hut.  Voor 8 personen is € 625,00 extra persoon € 40,00 max 5 uur.

Voor informatie neem contact met ons op info@goragunda.com of +46 (0)76 825 93 20.

We zien u graag op Hammarstrands camping voor een Nordic Spa beleving.

De Nordic  Spa sluit om 23.00 uur.

Rob en Brenda

De Nordic spa is gesloten als het kouder dan -20 is. 

bottom of page