top of page

Welkom op Hammarstrands camping, stuga, vissen en cafe!

Lijkt het u wat om wakker te worden met stilte en gezang ... dan heeft u geluk want dat kan elke ochtend op Hammarstrands camping!
 
Onze camping is mooi gelegen in het midden van de natuur en heeft een prachtig uitzicht over de rivier de Indalsälven, dat u juist de rust en de nabijheid van de natuur biedt. Wij hebben geen overlast van muggen op de camping.

De camping is prachtig gelegen in de vallei tussen Östersund en Sundsvall langs de Indalsläven. Het is ongeveer een uur rijden in beide richtingen op de Indalsleden.
 
Hammarstrands camping is een kleine camping heeft 30 kampeerplaatsen met elektriciteit. Op de camping hebben we ook diverse stuga’s vanaf 2 personen tot 4 personen deze zijn te huur voor 1 nacht of voor langere tijd. Wij hebben ook complete huizen in de verhuur van 2 tot 9 personen. De gehele camping is goed verlicht.

Het verwarmde servicehuis is pas gerenoveerd, schoon en mooi. Daar vindt u toiletten, douches, gehandicapten toilet en douche, volledig ingerichte keuken met eet gelegenheid en afwasmogelijkheid, wasmachine en droger, stortplaats voor uw toilet en watertap punt voor het vullen van de watertank van de camper/caravan. De douches zijn gratis, ruim en heerlijk warm.
 
Bij de receptie is een café daar kunt u een fika (koffie met wat lekkers) krijgen. We hebben verschillende soorten gebak,  diverse soorten ijs. Als u wilt eten dan hebben wij verschillende gerechten, zoals tosti, diverse broodjes en ook de echte Hollandse kroket en frikandel. Voor het avond eten serveren wij ook maaltijden die u bij ons op kunt eten of mee kunt nemen naar uw kampeermiddel. Voor het ontbijt kunt u een dag van te voren broodjes bestellen of een heerlijk ontbijt. Ook kan er voor grotere groepen voor een ontbijt buffet gezorgd worden. 

U kunt hier heerlijk zwemmen in de rivier, is er een een strandje een klein stukje verderop. 

In Hammerstrand vindt u alles wat u nodig heeft, zoals 2 supermarkten, bank, pinautomaat, benzine station, apotheek, gezondheidscentrum, tandarts, slijter, dierenwinkel, doe het zelf zaak en garage.

Ook is er een gezellige winkel op Hammarstrands camping u kunt hier lokale producten vinden zoals honing, sap, houtbrandwerk, tinnen armbandjes, T-shirts, boeken, mokken, elanden, sieraden, vilt producten en eland geweien en nog veel meer. Ook worden hier workshops gehouden bijvoorbeeld tinnen armbandjes maken of houtbranden. Alles gemaakt in de mooie Ragunda vallei.

Honden zijn welkom maar wel aan de lijn, op de camping is er ook een mogelijkheid om de hond te laten zwemmen of om samen te zwemmen met uw hond. Wij hebben ook een aparte omheinde honden agility baan. Waar u gratis met uw hond gebruik van kan maken. 

Wij zijn het hele jaar open en u kunt een zomer seizoen plaats bij ons boeken.

 

Tot ziens op Hammarstrands camping,


 

Rob en Brenda 

1.jpg
bottom of page