top of page

IJsvissen in Ragunda.

 

 

 

Huur uw eigen ijsvishengel met ijsboor en vergunning voor een dag

 

IJsvissen is een prachtige activiteit op zich. Ervaar deze fantastische winter activiteit  op een van de vele meren in de buurt van uw accommodatie. De ervaring van de zon stralend in je gezicht terwijl je naar je  ijs vishengel zit te kijken, doet iets voor je lichaam en ziel. Het kan niet onder woorden worden gebracht en is iets wat je voor jezelf moet ervaren voordat je het serene gevoel van ijsvissen kan begrijpen. IJsvissen is een belevenis op zich de stilte de rust in het weidse landschap. Beleef de stilte en de rust. 

 

IJsvis adventure

Wij hebben een ervaren ijsvis expert/gids voor u. We rijden Offroad een route met de 4 x 4 (+ 2 passagiers) en prachtig mooie vergezichten over de Ragunda Valley. We rijden door winterwonderland naar een afgelegen vismeer. We vissen op forel soorten en in Zweden genaamd “ädelfisk”, Inclusief materiaal: IJsboor, vishengels, visvergunning, aas, stoelen, vervoer (2 personen)
Inclusief fika (koffie/ thee met een zweeds koffiebroodje + een kampvuur lunch met eigen gemaakte soep! Duur ongeveer 5 uur. 

 

ijsboor.jpg
1.jpg

Kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.

bottom of page