top of page

Sneeuwscootersafari in Ragunda / Sneeuwscootersafari in Jamtland

Op een klein uurtje vanaf Hammarstrand vind u onze gids met de sneeuwscootersafari. De gids neemt u mee op een onvergetelijk winteravontuur op een sneeuwscootersafari in de Zweedse wildernis. De sneeuwscooter gaat door adembenemende besneeuwde landschappen, bossen en bevroren meren. Er is een  pauze bij een Zweedse grillkåta waar de warme lunch bereid word, natuurlijk naast een warm kampvuur, terwijl je geniet van het prachtige landschap.

De sneeuwscootersafari is geschikt voor iedereen zowel de beginner als een meer ervaren sneeuwscooter rijder maar zeker ook voor gezinnen met kinderen, omdat we de route en snelheid voor uw groep aanpassen.

Wij bieden een halve dagtocht aan en een hele dag tours, de dag tour is incl. lunch.

U krijgt een helm op locatie. Extra warme kleding is te huur bij onze gids maar goede ski kleding met handschoenen en lekkere laarzen volstaan ook. 

Voor het huren van een sneeuwscooter dient u een geldig auto of motor rijbewijs in uw bezit hebben.

Kijk voor prijzen op onze prijslijst.

naturkartan.png

Hier enkele routes die je kan rijden met een eigen sneeuwscooter of huur er 1 zonder gids. Let wel op je moet wel lidmaatschap betalen aan de plaatselijke sneeuwscooterclub om gebruik te mogen maken van deze mooie routes 

bottom of page