top of page

Wildlife Experience Ragunda

Boek een avontuurlijke avond/nacht  in onze berenschuilplaats onder begeleiding van een gids. U word op Hammarstrands camping och Stugby opgehaald om te gaan genieten van de natuur in Ragunda. U brengt de nacht door met maximaal 2 personen in de schuilplaats en word de volgende morgen weer teug gebracht naar uw accommodatie.

 

Krijg de kans om wilde beren, wolven, vossen, elanden en vele andere soorten te zien vanuit onze schuilplaats naast een kleine bos vijver omgeven door een prachtig moeraslandschap. Fantastische mogelijkheden om de mooiste foto van ons grootste roofdier te maken.

 

Van 15 mei t/m 31 juli.

Een gast verteld

Ik herinner me hoe ik verstijfde en mijn gehoor volledig gespannen werd. Een paar meter achter de schuilplaats hoor ik twee beren naderen. Het hart klopt op volle snelheid. Het geluid van voetstappen in het moeras komt steeds dichterbij en ik hoor de beer ademen vlak naast het raam. Kort daarna komt er een beer net buiten het raam. 

17.jpg

Een gast verteld

Geweldige ervaring met alle nieuwe details die je ontdekt terwijl je op de beer wacht. Zo'n rustig moment en een perfecte schuilplaats om in te zitten. Veel keuzes voor fotografie. Supergoede en leuke gids!

4
12
10
10
9
8
5
6
7
1
4
2
uil 3
3
Andreas
veelvraat
17
bottom of page