top of page

Fietsen in de gemeente Ragunda

Ook op Hammarstrands camping is er de mogelijkheid om fietsen te huren. U krijgt een fiets kaart mee of GPS routes voor op de telefoon. Wij weten de weg, u komt op de mooiste plaatsen waar u normaal nooit komt.

 

Op verzoek kunnen we ook zorgen voor een gevulde picknickmand voor onderweg zodat u heerlijk kunt genieten van de natuur om u heen. Vergeet niet uw zwemkleding u komt vast een heerlijk plekje tegen waar u kunt zwemmen. 

Högforsen 

Op 10 auto minuten ligt Högforsen je kan hier heerlijk mauntainbiken het terrein is bochtig en heeft diverse stijgings percentages het is een divers terrein met verschillende boomsoorten, beekjes, bruggetjes en zelfs een echte houten krachtcentrale. De paden in het recreatiegebied van Högforsen staan ​​bekend als iets heel bijzonders en heeft eel uitgemaakt van de grote race Ragunda 100 mijl. Er zijn paden die slingeren over dennensluizen, door dennenbossen en langs zandige boswegen., paden die op en neer slingeren langs bergkammen. Soms op grote hoogte met uitzicht en soms diep in de dalen. Alles is omgeven door de koele rotsen van Ragudnadalen omdat het hier heuvelachtig is. Högforsen word een van de meest beerdichte bossen van Zweden zijn genoemd dus let een beetje op. 

4.jpg
2
1
5
5
3
2
bottom of page