top of page

Winteraanbieding 1 - Voor 1 persoon

 

Ook in de winter is het volop genieten op Hammarstrand camping want Hammarstrand is een wintersport gebied bij uitstek, u kunt heerlijk genieten van de rust en de ruimte er is een mooie skibaan met lift en diverse afdalingen ook zijn er verschillende langlaufsporen uitgezet, cross country, rodelbaan en is er een curlinghal. Hier kunt u ijsvissen, een dag met de husky honden op pad of een sneeuwscooter safari met een gids.

In Hammerstrand vindt u van alles, supermarkt, restaurantjes, gezondheidscentrum, benzinepomp en diverse andere kleine winkeltjes een bioscoop, gemeentehuis met toeristenbureau. ook een schitterend natuurgebied (Vättaberget) met uitgestrekte wandelmogelijkheden.

Kom genieten van de rust en de ruimte op onze camping.

Uw verblijf

U verblijft 6 nachten in een 2 of 4 persoons stuga, deze stuga’s zijn voorzien van comfortabele bedden incl. linnen goed. Koelkast, kookplaatje, waterkoker en koffiezet apparaat.

Transfer

Haal en breng service vanaf het vliegveld Östersund naar Hammarstrand en weer terug.

Halfpension

Een verzorgd ontbijt met brood, boter, vleeswaren, kaas, jam, ei, yoghurt, muesli, sap en koffie en thee. Een warme maaltijd dat kan bestaan uit diverse aardappelen, groente, vlees, spaghetti, pizza, stevige maaltijdsoep met brood en beleg.

Skiën

Op 5 minuten van onze camping ligt het Kullstaberget en kent drie afdalingen en een lange sleeplift. Ook zijn er horecafaciliteiten waar je even kunt uitblazen en weer warm worden er zijn mogelijkheden voor skiverhuur en ski les niet te vergeten voor de kinderen is dit ook een zeer geschikte baan. De ongeveer 1200 meter hoge piste heeft een aantal felle afdalingen en er is een aparte piste voor het snowboarden. Incl. kleding en skipas

Sneeuwscooter safari 8 uur incl. lunch

Een unieke ervaring en winteravontuur wanneer de gids u op een sneeuwscooter safari in de Zweedse wildernis brengt. De sneeuwscooter brengt u door adembenemende en prachtige sneeuwlandschappen en brengt u een pauze met een aantal warme drankjes en lunch, waarschijnlijk naast een warm kampvuur, terwijl u het prachtige landschap binnenkomt. Het is ook geschikt voor de meer adrenaline aangedreven en ervaren sneeuwscooter zoals het voor beginners en gezinnen met kinderen is, aangezien wij de route en snelheid voor uw groep aanpassen. De kleinste kan ook meedoen aan het comfort van de sneeuwscooterslede. incl. kleding en helmen.

Hondenslee safari 6 uur incl. lunch: Na een introductie om de slee te besturen en contact te maken met de honden zetten we de honden voor de slee en gaan we voor een mooie reis in de witte natuur. Op een plek met een prachtig uitzicht maken we een Zweedse bosmaaltijd waarna we weer teruggaan naar de farm

 

IJsvissen 5 uur incl. lunch

Met een sneeuwscooter brengen we u naar fantastische visserijplaatsen waar we u verschillende ijsvissen technieken laten zien en hoe u ze onder het dikke ijs kunt vangen. Om te voorkomen dat we koud worden, maken we een vuur op het ijs waar u zich kunt opwarmen, maar ook uw lunch voorbereiden! incl. kleding en helmen.

Tot slot

Stel zelf uw pakket samen deze standaard aanbieding is voor een week 7 dagen en 6 nachten € 949.00 hier komt alleen de vlucht € 250.00 bij. Alle genoemde bedragen zijn in euro’s en zijn per persoon.

Boek een vlucht van Eindhoven/Amsterdam naar Stockholm vandaar vliegt u naar Östersund de kosten bedragen ongeveer € 250 voor een retour per persoon, wij halen u gratis op van het vliegveld Östersund of huur een auto op het vliegveld dit kunt u vanuit Nederland allemaal regelen.

Voor meer informatie kijk op www.goragunda.com of mail naar info@goragunda.com we zijn ook te vinden op facebook: Hammarstrand Camping. Of bel 0046 (0) 76 825 93 20.

Tot ziens op onze camping Rob en Brenda

Winteraanbieding 2 - voor twee personen

Ook in de winter is het volop genieten op Hammarstrand camping want Hammarstrand is een wintersport gebied bij uitstek, u kunt heerlijk genieten van de rust en de ruimte er is een mooie skibaan met lift en diverse afdalingen ook zijn er verschillende langlaufsporen uitgezet, cross country, rodelbaan en is er een curlinghal.

In Hammerstrand vindt u van alles, supermarkt, restaurantjes, gezondheidscentrum, benzinepomp en diverse andere kleine winkeltjes een bioscoop, gemeentehuis met toeristenbureau. ook een schitterend natuurgebied (Vättaberget) met uitgestrekte wandelmogelijkheden.

Kom genieten van de rust en de ruimte op onze camping.

Uw verblijf

U verblijft 6 nachten in de luxe villa deze villa is voorzien van 2 comfortabele bedden, douche, toilet, keuken met koelkast en diepvriezer, elektrische fornuis met oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, TV en gezellige zithoek.

Transfer

Haal en breng service vanaf het vliegveld Östersund naar Hammarstrand en weer terug

Halfpension

Een verzorgd ontbijt met brood, boter, vleeswaren, kaas, jam, ei, yoghurt, muesli, sap en koffie en thee. Een warme maaltijd die kan bestaan uit diverse aardappelen, groente, vlees, spaghetti, pizza, stevige maaltijdsoep met brood en beleg.

Skiën

Op 5 minuten van onze camping ligt het Kullstaberget en kent drie afdalingen en een lange sleeplift. Ook zijn er horecafaciliteiten waar je even kunt uitblazen en weer warm worden er zijn mogelijkheden voor skiverhuur en ski les niet te vergeten voor de kinderen is dit ook een zeer geschikte baan. De ongeveer 1200 meter hoge piste heeft een aantal felle afdalingen en er is een aparte piste voor het snowboarden. De prijs in incl. kleding en skipas

Sneeuwscooter safari 8 uur incl. lunch

Een unieke ervaring en winteravontuur wanneer de gids u op een sneeuwscooter safari in de Zweedse wildernis brengt. De sneeuwscooter brengt u door adembenemende en prachtige sneeuwlandschappen en brengt u een pauze met een aantal warme drankjes en lunch, waarschijnlijk naast een warm kampvuur, terwijl u het prachtige landschap binnenkomt. Het is ook geschikt voor de meer adrenaline aangedreven en ervaren sneeuwscooter zoals het voor beginners en gezinnen met kinderen is, aangezien wij de route en snelheid voor uw groep aanpassen. De kleinste kan ook meedoen aan het comfort van de sneeuwscooterslede. Incl. kleding en helmen.

Hondenslee safari 6 uur incl. lunch: Na een introductie om de slee te besturen en contact te maken met de honden zetten we de honden voor de slee en gaan we voor een mooie reis in de witte natuur. Op een plek met een prachtig uitzicht maken we een Zweedse bosmaaltijd waarna we weer teruggaan naar de farm.

IJsvissen 5 uur incl. lunch

Met een sneeuwscooter brengen we u naar fantastische visserijplaatsen waar we u verschillende ijsvissen technieken laten zien en hoe u ze onder het dikke ijs kunt vangen. Om te voorkomen dat we koud worden, maken we een vuur op het ijs waar u zich kunt opwarmen, maar ook uw lunch voorbereiden!

Tot slot

Stel zelf uw pakket samen deze standaard aanbieding is voor 2 personen voor een week 7 dagen en 6 nachten € 2100.00 hier komt alleen de vlucht voor twee personen bij € 500.00 bij. Alle genoemde bedragen zijn in euro’s.

Boek een vlucht van Eindhoven/Amsterdam naar Stockholm vandaar vliegt u naar Östersund de kosten bedragen ongeveer € 500 voor een retour voor 2 personen, wij halen u gratis op van het vliegveld Östersund of huur een auto op het vliegveld dit kunt u vanuit Nederland allemaal regelen.

Voor meer informatie kijk op www.goragunda.com of mail naar info@goragunda.com we zijn ook te vinden op facebook: Hammarstrand Camping. Of bel 0046 (0) 76 825 93 20.

Tot ziens op onze camping Rob en Brenda

bottom of page