top of page

Beste gasten,

Hierbij geven we informatie over hoe Hammarstrands camping omgaat met het corona-virus (Covid-19).

We zijn open. We volgen de ontwikkeling van de situatie op de voet om voortdurend te werken volgens de richtlijnen en de aanbevelingen van de autoriteiten.

Onze eerste prioriteit zal altijd, ongeacht covid-19, de veiligheid en de beleving van onze gasten zijn. Wij vinden het echter uiterst belangrijk om u er nu op te wijzen dat we de extra stappen nemen die nodig zijn om u een fijne vakantie te bezorgen en goed te kunnen ontspannen.

Voor degenen onder u die verblijven in een camper, caravan of tent. U verblijft in uw eigen accommodatie waardoor u zich net zo veilig kunt voelen als thuis.

Voor degenen die in onze stuga’s verblijven: We zullen deze extra zorgvuldig schoonmaken tussen de verschillende huurperiodes. Hiervoor zal er tijdelijk verplichte schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. We zullen de stuga’s in eigen beheer schoonmaken met extra aandacht voor het desinfecteren van gebieden die veel worden aangeraakt, zoals lampknoppen en handgrepen.

Er is veel ruimte op onze camping en tussen de stuga’s. Hierdoor kun je in je eigen omgeving verblijven zonder contact met anderen te hebben.

Tijdens kampeervakanties wordt veel tijd in de buitenlucht doorgebracht. Door de ligging van ons bedrijf betekent dit automatisch dat u frisse (niet vervuilde) lucht binnenkrijgt.

Houd afstand van elkaar, ook bij het servicehuis.

Hygiëne en extra schoonmaakroutines

We plannen extra schoonmaakrondes in onze gemeenschappelijke ruimtes, zoals servicehuis en de gemeenschappelijke keuken. We hebben hierbij extra aandacht voor het desinfecteren van knoppen, handgrepen en gebieden die veel worden aangeraakt.

In het servicehuis is zeep en hand desinfectiemiddel aanwezig, Hierdoor is het altijd mogelijk om de handen te wassen en we dringen er bij alle gasten op aan om dit vaak en nauwkeurig te doen.

Café

Ons café is gewoon geopend, wij hebben afhaal maaltijden en het terras staat ruim uit elkaar om ook daar te kunnen genieten in een veilige ruimte. Broodjes service en ontbijt is  elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.30.

Als je je niet lekker voelt, koorts hebt, hoest, niest, verkouden of griepverschijnselen hebt, vragen we je om thuis te blijven !

 

Graag tot ziens op Hammarstrands Camping. Rob en Brenda

bottom of page