2 personer stuga

På Hammarstrands camping har vi mysiga stugor med två personer. I dessa stugor finns det två bra sängar, ett mysigt vardagsrum på verandan. I stugan finns belysning, värme och el.
Vi hyr sängkläder och handdukar. Men du kan också använda dina egna sängkläder och handdukar. Stugorna måste städas före avgång, vi kan göra det för dig, vilket kostar SEK 350.00. Ankomst efter kl. 15.00 och avresa före kl. 12.00.
Om du är i stugan över natten använder du vår uppvärmda servicebyggnad. Vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där det finns också mysiga bord där maten kan användas. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda gratis duschar, varav en är en ogiltig toalett och dusch. Det finns 8 toaletter närvarande. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.


Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg.

4 personer stuga

På Hammarstrands camping har vi mysiga stugor med fyra personer. I dessa chalets finns två våningssängar och en matplats på verandan är ett mysigt sittområde. I stugan finns ett kylskåp, två elektriska plattor, pannor, bestick, belysning, värme och ström är närvarande.
Vi hyr sängkläder och handdukar. Men du kan också använda dina egna sängkläder och handdukar. Stugorna måste städas före avgång, vi kan göra det för dig, vilket kostar SEK 350.00 per stuga. Ankomst efter kl. 15.00 och avresa före kl. 12.00.
Om du är i stugan över natten kan du använda vår uppvärmda servicebyggnad, vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där det finns också mysiga bord där maten kan användas. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda fria duschar, varav 1 är en ogiltig toalett och dusch. Det finns 8 toaletter närvarande. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.
Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, som vi levererar i din stuga.

Lyx stuga 2 personer/4 personer.

På Hammarstrands campingplats har vi en mysig 2/4 personer stuga. I dessa stugor finns två underbara boxfjädrar och en bäddsoffa. en matplats, ett mysigt sittande hörn. Det finns en kärlekssits framför stugan och det finns stolar och ett bord. Det finns en egen eldstad. Stugan har ett kylskåp, två elektriska plattor, pannor, bestick, belysning, värme och el finns tillgängligt.

 

Vi hyr sängkläder och handdukar. Men du kan också använda ditt eget sängkläder och handdukar. Stugan måste städas före avgång, vi kan också göra det för dig som kostar  350 ,00 Kr. per stuga.  Ankomst efter 3 pm och avresa före 12:00 Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, vilket vi levererar till din stuga.

Om du tillbringar natten i stugan kan du använda vår uppvärmda servicebyggnad, vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där du också hittar mysiga bord där du kan njuta av din måltid. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda fria duschar, varav en är handikapptoalett och dusch. Det finns 8 toaletter. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.

 

 

Lyx stuga/villa  personer 2/4personer. Med dusch och toalett

På 100 meter från Hammarstrands camping på Indalsälven har vi mysig fyrapersons lyxkabin. I denna lyxiga stuga finns två bekväma sängar, en rymlig bäddsoffa för ytterligare 2 personer, soffbord, matplats, TV och på verandan är ett mysigt ställe. Bredvid stugan finns en liten stuga där tre personer kan sova i den här stugan är elektricitet och en kamin är den här stugan inte tillgänglig på vintern. I lyxkabinen finns ett komplett kök med ugn, spis, kylskåp, frys, mikrovågsugn, vattenkokare och kaffebryggare. Det finns också ett komplett badrum med dusch, handfat och toalett. Allt detta omges av en stor trädgård och du kan njuta av all fred och natur runt dig.

Vi hyr sängkläder och handdukar.Men du kan också använda ditt eget sängkläder och handdukar. Stugan måste städas före avgång, vi kan också göra det för dig som kostar  350,00 Kr. per stuga. Ankomst efter 15.00 och avresa före 12.00.Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg. 

Du kan göra fri användning av den uppvärmda poolen bredvid campingplatsen. Om du vistas hos oss under en längre tid kan du använda tvättmaskinen och torktumlare på campingen till en liten avgift.
 

Tältplats

Hammarstrand camping är 8,5 hektar och erbjuder en vacker utsikt över Indalsälven. De 6 tältplatserna på Hammarstrands Camping är rymliga (± 75 M²) och har normalt inte Electra. Men vi kan ge el till ditt tält.På campingen finns olika vattentäta punkter och vägarna lyser när mörkret är mörkt.

Vårt uppvärmda servicehus har renoverats och räknas 8 toaletter, 5 duschar, ett handikapprum med toalett, dusch och handfat. Vi har en familjedusch som är utrustad med alla bekvämligheter. Användning av duschar ingår i priset.

I servicehuset finns också det stora köket med kokplattor, ugnar, mikrovågsugn, vattenkokare, tallrikar, bestick, pannor etc. och disken med varmt vatten. I servicehuset finns också tvättmaskin och torktumlare som du kan använda till en liten avgift.På Hammarstrands camping samlar vi avfall separat.

Vi har en smörgås, du kan beställa dina färska smörgåsar en dag i förväg. Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, som kommer att levereras till din tent.

Hundar är välkomna

Campingplats

Hammarstrand camping är 8,5 hektar och erbjuder en vacker utsikt över Indalsälven. De 30 campingplatserna på Hammarstrands Camping är rymliga (± 100 m²) och utrustade med el. På campingen finns olika vattentäta punkter och vägarna lyser när mörkret är mörkt.

Vårt uppvärmda servicehus har renoverats och räknas 8 toaletter, 5 duschar, ett handikapprum med toalett, dusch och handfat. Vi har en familjedusch som är utrustad med alla bekvämligheter. Användning av duschar ingår i priset.

I servicehuset finns också det stora köket med kokplattor, ugnar, mikrovågsugn, vattenkokare, tallrikar, bestick, pannor etc. och disken med varmt vatten. I servicehuset finns också tvättmaskin och torktumlare som du kan använda till en liten avgift.

Bredvid servicehuset finns ett hus där du kan lämna din husvagn eller husvagns toalett. Du kan också ta vatten här. På Hammarstrands camping samlar vi avfall separat.

Vi har en smörgås, du kan beställa dina färska smörgåsar en dag i förväg. Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, som kommer att levereras till din husbil / husvagn.

Hundar är välkomna.

Servicebyggnad

Om du bor på Hammarstrands Camping kan du använda vår uppvärmda servicebyggnad.
Vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök med två kokplattor, 2 ugnar, mikrovågsugn, vattenkokare, pansetter, knivar, skärbrädor, skålar, tallrikar och bestick. Det finns också mysiga bord där måltiden kan användas.

Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda gratis duschar, varav 1 är en ogiltig toalett och dusch. Vi har 3 separata damer toaletter och 2 separata mäns toaletter.

För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare. Det finns också en strykbräda.

Bredvid servicehuset är byggnaden där du kan tvätta och städa din toalett, det här är också platsen där du kan ta vatten med slangen.


På Hammarstrands camping samlar vi avfall separat

Lillens Pålgård 7 personer 4 rum och wifi

1.5 km från Hammarstrands camping i lantliga byn Pålgård är ett vackert rymligt hus 100 m2, lämpat för 7 personer. Huset har 4 rymliga rum och är utrustade med golvvärme, komplett kök med ugn, spis, kaffebryggare och naturligtvis en diskmaskin. Vardagsrummet har en trevlig sittgrupp med öppen spis. Det finns 3 rymliga sovrum med 7 sängar och fina varma täcken och kuddar. (ta med eget lakan annars är det för hyra Eventuellt finns det 2 extra sängar att placera. På badrummet finns en dusch och en toalett finns också en tvättmaskin. Det finns en bastu som endast kan hyras för gästerna i detta vackra hus. Hundar är mer än välkomna.

 

Byn Hammarstrand med stormarknad, spritbutik, restauranger, pizzeria och andra små mysiga butiker är 1,5 km

 

Självklart kan du äta eller äta en utsökt glass på Hammarstrands camping. Ta gärna badhandduken och använd den uppvärmda poolen. Eller hyra en kanot men att kasta fiskestång kan också göras i Indalsälven.

 

Vid detta boende kommer det att finnas en slutstädning på 700.00 Kr. hela tiden

Holiday home Hammarstrand 4 personer 3 rum

I byn Hammarstrand vid foten av skidbacken detta vackra och rymliga hus 100 m2, lämplig för 4/5 personer. Huset har 3 rymliga rum och kök och är utrustade med golvvärme, komplett kök med ugn, spis, kaffebryggare och naturligtvis en diskmaskin. Vardagsrummet har en trevlig rymlig sittgrupp med öppen spis och TV. Det finns 2 sovrum med 2 sängar vardera med fina varma täcken och kuddar, det finns en separat säng som kan placeras och läggas upp för en femte person.Vi hyr sängkläder och handdukar. På badrummet finns en dusch och en toalett finns det också en tvättmaskin. Utanför finns en vacker täckt veranda med vacker utsikt över Hammarstrand. Veden till eldstaden är redan klar. Hundar är mer än välkomna.

 

Byn Hammarstrand med stormarknad, spritbutik, restauranger, pizzeria och andra små mysiga butiker ligger 400 meter bort. Självklart kan du äta eller äta en utsökt glass på Hammarstrands camping. Ta gärna badhandduken och använd den uppvärmda poolen. Eller hyra en kanot men att kasta fiskestång kan också göras i Indalsälven.

 

Vid detta boende kommer det att finnas en slutstädning på 350,00 Kr.hela tiden
 

Stuga 6 personer med bastu och wifi