2 personer stuga

På Hammarstrands camping har vi mysiga stugor med två personer. I dessa stugor finns det två bra sängar, ett mysigt vardagsrum på verandan. I stugan finns belysning, värme och el.
Vi hyr sängkläder som kostar SEK 85.00 pp. Om du vill ta med handdukar där kostar det totalt SEK 100.00. Men du kan också använda dina egna sängkläder och handdukar. Stugorna måste städas före avgång, vi kan göra det för dig, vilket kostar SEK 250.00. Ankomst efter kl. 15.00 och avresa före kl. 12.00.
Om du är i stugan över natten använder du vår uppvärmda servicebyggnad. Vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där det finns också mysiga bord där maten kan användas. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda gratis duschar, varav en är en ogiltig toalett och dusch. Det finns 8 toaletter närvarande. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.
Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, som vi levererar i din stuga.

4 personer stuga

På Hammarstrands camping har vi mysiga stugor med fyra personer. I dessa chalets finns två våningssängar och en matplats på verandan är ett mysigt sittområde. I stugan finns ett kylskåp, två elektriska plattor, pannor, bestick, belysning, värme och ström är närvarande.
Vi hyr sängkläder som kostar SEK 85.00 pp. Om du vill få handdukar där kostar det totalt SEK 100.00 Men du kan också använda dina egna sängkläder och handdukar. Stugorna måste städas före avgång, vi kan göra det för dig, vilket kostar SEK 250.00 per stuga. Ankomst efter kl. 15.00 och avresa före kl. 12.00.
Om du är i stugan över natten kan du använda vår uppvärmda servicebyggnad, vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där det finns också mysiga bord där maten kan användas. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda fria duschar, varav 1 är en ogiltig toalett och dusch. Det finns 8 toaletter närvarande. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.
Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, som vi levererar i din stuga.

Lyx stuga 2 personer/4 personer.

På Hammarstrands campingplats har vi en mysig 2/4 personer stuga. I dessa stugor finns två underbara boxfjädrar och en bäddsoffa. en matplats, ett mysigt sittande hörn. Det finns en kärlekssits framför stugan och det finns stolar och ett bord. Det finns en egen eldstad. Stugan har ett kylskåp, två elektriska plattor, pannor, bestick, belysning, värme och el finns tillgängligt.

 

Vi hyr sängkläder som kostar € 8,50 pp. Om du vill lägga till handdukar kostar det totalt 10,00 €. Men du kan också använda ditt eget sängkläder och handdukar. Stugan måste städas före avgång, vi kan också göra det för dig som kostar € 25,00 per stuga.  Ankomst efter 3 pm och avresa före 12:00 Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, vilket vi levererar till din stuga.

Om du tillbringar natten i stugan kan du använda vår uppvärmda servicebyggnad, vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där du också hittar mysiga bord där du kan njuta av din måltid. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda fria duschar, varav en är handikapptoalett och dusch. Det finns 8 toaletter. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.

 

 

Lyx stuga/villa  personer 2/4personer. Med dusch och toalett

Tältplats

På 100 meter från Hammarstrands camping på Indalsälven har vi mysig fyrapersons lyxkabin. I denna lyxiga stuga finns två bekväma sängar, en rymlig bäddsoffa för ytterligare 2 personer, soffbord, matplats, TV och på verandan är ett mysigt ställe. Bredvid stugan finns en liten stuga där tre personer kan sova i den här stugan är elektricitet och en kamin är den här stugan inte tillgänglig på vintern. I lyxkabinen finns ett komplett kök med ugn, spis, kylskåp, frys, mikrovågsugn, vattenkokare och kaffebryggare. Det finns också ett komplett badrum med dusch, handfat och toalett. Allt detta omges av en stor trädgård och du kan njuta av all fred och natur runt dig.

Vi hyr sängkläder som kostar  85,00 pp. Om du vill ha handdukar där kostar det totalt 100.00 . Men du kan också använda ditt eget sängkläder och handdukar. Stugan måste städas före avgång, vi kan också göra det för dig som kostar €250,00 per stuga. Ankomst efter 15.00 och avresa före 12.00.Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg. 

Du kan göra fri användning av den uppvärmda poolen bredvid campingplatsen. Om du vistas hos oss under en längre tid kan du använda tvättmaskinen och torktumlare på campingen till en liten avgift.