2 personer stuga

På Hammarstrands camping har vi mysiga stugor med två personer. I dessa stugor finns det två bra sängar, ett mysigt vardagsrum på verandan. I stugan finns belysning, värme och el.
Vi hyr sängkläder och handdukar. Men du kan också använda dina egna sängkläder och handdukar. Stugorna måste städas före avgång, vi kan göra det för dig, vilket kostar SEK 250.00. Ankomst efter kl. 15.00 och avresa före kl. 12.00.
Om du är i stugan över natten använder du vår uppvärmda servicebyggnad. Vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där det finns också mysiga bord där maten kan användas. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda gratis duschar, varav en är en ogiltig toalett och dusch. Det finns 8 toaletter närvarande. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.


Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg.

4 personer stuga

På Hammarstrands camping har vi mysiga stugor med fyra personer. I dessa chalets finns två våningssängar och en matplats på verandan är ett mysigt sittområde. I stugan finns ett kylskåp, två elektriska plattor, pannor, bestick, belysning, värme och ström är närvarande.
Vi hyr
sängkläder och handdukar. Men du kan också använda dina egna sängkläder och handdukar. Stugorna måste städas före avgång, vi kan göra det för dig, vilket kostar SEK 250.00 per stuga. Ankomst efter kl. 15.00 och avresa före kl. 12.00.
Om du är i stugan över natten kan du använda vår uppvärmda servicebyggnad, vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där det finns också mysiga bord där maten kan användas. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda fria duschar, varav 1 är en ogiltig toalett och dusch. Det finns 8 toaletter närvarande. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.
Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, som vi levererar i din stuga.

Lyx stuga 2 personer/4 personer.

På Hammarstrands campingplats har vi en mysig 2/4 personer stuga. I dessa stugor finns två underbara boxfjädrar och en bäddsoffa. en matplats, ett mysigt sittande hörn. Det finns en kärlekssits framför stugan och det finns stolar och ett bord. Det finns en egen eldstad. Stugan har ett kylskåp, två elektriska plattor, pannor, bestick, belysning, värme och el finns tillgängligt.

 

Vi hyr sängkläder och handdukar. Men du kan också använda ditt eget sängkläder och handdukar. Stugan måste städas före avgång, vi kan också göra det för dig som kostar € 25,00 per stuga.  Ankomst efter 3 pm och avresa före 12:00 Du kan också beställa en frukostkorg en dag i förväg, vilket vi levererar till din stuga.

Om du tillbringar natten i stugan kan du använda vår uppvärmda servicebyggnad, vår servicebyggnad har ett fullt utrustat kök där du också hittar mysiga bord där du kan njuta av din måltid. Dessutom har vår sanitära byggnad 5 uppvärmda fria duschar, varav en är handikapptoalett och dusch. Det finns 8 toaletter. För en liten avgift kan du använda tvättmaskin och torktumlare.

 

 

Lyx stuga/villa  personer 2/4personer. Med dusch och toalett