top of page

Beversafari per kano

 

Midden-Zweden met namen Jämtland geldt als een van de beste gebieden om Bevers in het wild te zien. Midden-Zweden is een gebied met ontzettend veel meren, rivieren en bossen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de Berk. Deze boomsoort is de voedselbron van de bever en staat bij veel meren langs de waterkant. Hier knagen de Bevers maar al te graag op. Ook maken de bevers burchten en dammen die erg herkenbaar kunnen zijn.

 

Je gaat 2 a 3 uur onder begeleiding  van een ervaren gids de rivier de Singsång op in een kano. Het doel is de bever te spotten die aan zijn burcht bouwt. Hier op de rivier zijn de bouw werkzaam heden in volle gang is de bever niet aan het bouwen dan is hij eten aan het verzamelen het is een druk baasje en het is dan ook bijna zeker dat je een bever aan het werk ziet. Ook maak je kans dat je de koning van het bos de Eland ziet en als je heel stil bent kan de beer ook gespot worden maar dat is echt geluk hebben.

 

Dit is een belevenis die je gedaan moet hebben.

Voor meer informatie over onze bever safari stuur een mail naar ons.

Op Hammarstrands camping wonen bevers ze kunnen erg druk zijn. Je ziet waar ze aan het werk geweest zijn en als het mee zit en je zit heerlijk rustig aan de rivier dan zie je de bever in actie. 

3
1
3
2
4
2
3
8
6
9
7
5
eekhoorn
F27A3662 (2)
27
bottom of page