top of page

Beavers safari med kanotCentrala Sverige med namn Jämtland anses vara en av de bästa platserna att se Beavers in the wild. Centrala Sverige är ett område med många sjöar, floder och skogar. Det viktigaste är naturligtvis björken. Denna typ av träd är bäverens matkälla och ligger vid många sjöar längs vattnet. Här är Beavers bara alltför glada att gnava. Bäverna gör också slott och dammar som kan vara mycket igenkännliga. 

Du går 3 till 4 timmar i kanot under ledning av en erfaren guide. Målet är att upptäcka bävern som bygger på sitt slott. Här på flodbyggnadsarbetet pågår, bävern bygger inte det samlar mat. Det är en upptage
n ägare och det är nästan säkert att du ser en bäver på jobbet. Du har också en chans att du ser skogens kung älven och om du är väldigt tyst kan björnen också ses men det är verkligen lyckligt. 
 

Innehåller: Transport från Hammarstrands Camping till start och tillbaka, bra om kunden ka taegen bilEn guide under hela resanKanothyra,paddlar, flytväst, hjälm, 1 waterproof bag per kanot.

 

Praktisk info: Vi rekommenderaratt börja ca klockan 18 på kvällen, då bävrarna blirmest aktiva dåTa alltidmedombyteskläder, klä dig efter vädret. Beställ en fika från oss på vägen.


Detta är en upplevelse som du måste ha gjort.

För mer information om vår guidade bäversafari, skicka ett e-postmeddelande 

På Hammarstrands camping bäver kan de vara mycket upptagna. Du ser var de har jobbat och om det är okej och du sitter fredligt på floden ser du bävern i aktion.

1
3
2
3
1
3
2
4
2
8
6
9
7
5
eekhoorn
F27A3662 (2)
27
bottom of page