top of page

De natuur hier in het midden/noorden van Zweden is als een sprookje in de winter. Kom genieten van deze witte wereld en bestuur zelf de hondenslee je zult een tijd van je leven hebben die je nooit zult vergeten.

Op een klein uurtje rijden bent u in de uitgestrekte bossen. Wat gaan we doen. We spreken af op een plek en daar ontmoeten we onze gastheer/gastvrouw zij nemen ons mee diep het bos in. Na een kennismaking met de honden en het leren hanteren van de slee plaatsen we de honden voor de slee en gaan we op reis in de witte natuur. Hier kunt u genieten van de rust, ruimte, natuur en natuurlijk de honden.

Er zijn verschillende mogelijk heden om op pad te gaan bijvoorbeeld:

Een mooie avontuur 3/4 uur, we gaan over meren  en door de bossen , we stoppen voor de lunch die zelf bereid moet worden. Wij kunnen wat rusten maar zeker de honden kunnen wat rusten. Daarna gaan wij verder de mooie stille witte natuur door.Heeft u allergieën geef het door aan ons. Neem gerust contact met ons op voor speciale wensen voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Een mooie tocht van 1.5 uur, tijdens deze tocht heeft u de tijd om meer te zien en ervaren van het fantastische gevoel achter een hondenteam in de mooie witten stille natuur. Leun achterover en laat de honden en de chauffeur het werk doen. Het is zeker mogelijk om zelf de hondenslee en de honden te besturen.

We kunnen ook een trip speciaal voor u samenstellen alles behoort tot de mogelijk heden. Neem contact met ons op. 

Kom genieten van de honden de stilte, rust natuur in een mooie witte wereld. 

Kijk voor prijzen op onze prijslijst.

bottom of page