top of page

På vägen med hunden släde en riktig upplevelse.

Naturen här i mitten / norra Sverige är som en saga på vintern. Kom och njut av denna vita värld och kör hundspann själv, du kommer att få en tid i ditt liv som du aldrig kommer att glömma.

Inom en timmes bilresa befinner du dig i de stora skogarna. Vad gör vi. Vi träffas på en plats och där möter vi vår värd / värdinna som tar oss djupt in i skogen. Efter en introduktion till hundarna och lära oss hur man hanterar släden placerar vi hundarna framför släden och vi åker på en resa i den vita naturen. Här kan du njuta av freden, rymden, naturen och naturligtvis hundarna.

Det finns flera alternativ för att gå ut, till exempel:

Ett trevligt äventyr 3/4 timme, vi går över sjöar och genom skogarna, vi stannar till lunch som måste förberedas själv. Vi kan vila lite, men säkert kan hundarna vila. Sedan fortsätter vi genom den vackra tysta vita naturen. Vänligen meddela oss om du har allergier. Kontakta oss gärna för speciella önskemål för en födelsedag.

En vacker tur på 1,5 timmar, under denna turné har du tid att se och uppleva mer av den fantastiska känslan bakom ett hundlag i den vackra vita och tysta naturen. Luta dig tillbaka och låt hundarna och föraren göra jobbet. Det är verkligen möjligt att köra hundspann och hundarna själv.

Vi kan också sätta ihop en resa speciellt för dig, allt är möjligt, kontakta oss.

Kom och njut av hundarna tystnaden, frid naturen i en vacker vit värld.


Se vår prislista för priser.

bottom of page